Ahoooj!

Omlouvám se za tak trochu delší pauzu, ale jak mi začala vejška, tak jsem toho měla trochu moc.

Dneska nemám nějaké konkrétní téma, spíš jen polemizuju a taky bych vám chtěla říct, co se v mém životě teď děje a taky, jak to teď bude s blogem a s tématy.


Tákže, když to vezmu od začátku :D Jsem prvním rokem na vysoké škole, takže je to docela makačka a vůbec nic jiného nestíhám :/ Jinak pro info je to umělecká škola a doost nás tam drtí, jak domácíma pracema, který máme už co nevidět odevzdat, tak vším ostatním co k ''umění'' patří, takže skoro žádný free time :/ Další věc je, že ta škola je až na druhý straně republiky, takže to cestování taky nějaký ten čas vezme (i peníze:D). Ale konec s výmluvama! :D Doufám, že až se to v té škole trochu urovná a víc se do toho všeho nějak dostanu, tak budu mít víc času, protože je tu spousta plánů na tolik věcí a hlavně i na další články, na které se určitě můžete co nejdříve těšit :)


Další věc je, že se budu co nejdříve stěhovat na byt, kde bude více prostoru a snad i více soukromý, tak plánuju, že co nejdřív začnu i s nějakým pravidelným cvičením a dobrým jídelníčkem, takže vám sem později můžu dávat i nějaké typy na jídlo, cvičení a jednou za čas i nějaké ty výsledky (ve které doufám :D)


Jinak s tím ''soukromým'', doufám, že nejsem jediná, ale když například cvičím, tak vážně nejsem ráda, když je někdo v blízkosti, protože mi přijde, jako kdyby jste se museli pořád nějak hlídat a nemáte na to prostě klid :) :D

Ohledně toho cvičení, tak posilovnu zrovna dvakrát nemusím, radši si cvičím sama doma, nebo venku, přijde mi to zábavnější.
Když přidám trochu té prokrastinace, která je občas součástí mého života :D Tak znáte takový ten pocit, když chcete fakt dobře vypadat a už jste na to úplně nabitý, ale vždycky když už třeba týden cvičíte a jeden den přestanete, nebo je nějaká oslava a vy si řeknete, že se to jednou nezblázní, tak už se vám do toho znovu prostě nechce? To je děs...Přitom jeden z nejlepších pocitů vůbec, teda aspoň pro mě je, že když si jdu třeba ráno zacvičit (někdy s velkým přemáháním, čehož se chci zbavit) a pak skončím, tak ten pocit, jak jste nabitý energií, ikdyž jste vyčerpaní, ale víte, že jste pro svoje tělo něco udělali je nepopsatelný...Úplně se na to zase těším :3 Takže brzy očekávejte nové články i o tomto tématu.

Jinak hned příští článek, který by měl vyjít úplně nejdřív bude o pozitivním myšlení a pohledu na svět. Já jsem docela pesimistický člověk a to bych u sebe chtěla do budoucna změnit, takže doufám, že sepsáním článku o tomto tématu pomůžu nejen sobě, ale i vám <3


To by byl asi konec mého polemizování:D Snad se vám to líbilo a budete se těšit na další články!

Přežívejte školu, práci nebo cokoli s úsměvem  Pa Suzy<3

Komentáře